De Zuiderkade, Alkmaar

Plan je route naar de locatie van het project De Zuiderkade door een vertrekpunt in te voeren bij A.
Klik vervolgens op routebeschrijving.

Van:
Naar:De Zuiderkade, Alkmaar

Zo ideaal ligt Nieuwbouwproject De Zuiderkade in Alkmaar

De Zuiderkade ligt met de tuinzijde aan de Baansingel. De entreezijde ligt aan het plantsoen van het Wolfpad. U woont hier pal tegen het centrum van Alkmaar dat uitstekend lopend bereikbaar is. Slenter over de Oude Gracht naar het Canadaplein langs alle leuke winkeltjes of ga op zaterdag naar de markt op het Hofplein. Vanuit uw huis wandelt u ook zo naar Park Oosterhout. Wilt u toch de stad uit, dan is uw auto binnen handbereik in de exclusieve bewonersgarage onder het appartementencomplex De Oosterkolk. Overigens is hier ook volop gelegenheid voor het parkeren voor bezoekers in de ondergelegen openbare parkeergarage.

Openbaar vervoer

Het station van Alkmaar Centrum ligt op 6 minuten fietsafstand van Schelphoek. De trein brengt u in ruim een half uur naar Amsterdam en de Connexxion-bussen hebben een directe verbinding met onder andere Egmond aan Zee, Hoorn en Heerhugowaard.

Heerlijk wonen in Alkmaar

Het centrum van Alkmaar is een paradijs voor shop-aholics, een prettige plek om de dagelijkse boodschappen te doen en bij uitstek geschikt voor een avond uit. In De Zuiderkade zit u goed, ook op recreatief en sportief gebied. Ga uitwaaien op het strand van Egmond aan zee, hardlopen in Park Oosterhout, schaatsen bij IJsbaan De Meent of golfen bij Golfbaan Sluispolder.

Wonen in hartje Alkmaar en toch zo op de snelweg

Ook al woont u hier midden in Alkmaar, u bent via de Bierkade en de Vondelstraat snel op de provinciale weg N242, die aansluit op de A9 en de A7. Steden als Amsterdam, Haarlem en Zaandam zijn gemakkelijk en snel bereikbaar.

Bent u geïntereseerd geraakt? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!